WONDGENEZING

Ondersteuning van wondgenezing door de fysische vasculaire therapie BEMER

Wondgenezing
Met “wondgenezing” bedoelen we het biologische proces waarbij het beschadigde weefsel weer volledig herstelt of vervangen wordt door littekenweefsel. Normaal gesproken verloopt dit proces zonder tussenkomst van een arts. Het proces kan door middel van therapie wel versneld worden.

De fysische vasculaire therapie BEMER kan de beperkte doorbloeding van de kleinste bloedvaten stimuleren waardoor de lichaamseigen genezings- en herstelprocessen op positieve wijze ondersteund worden. Het natuurlijke reactievermogen van het immuunsysteem wordt gestimuleerd door de krachtigere lichaamseigen controlemechanismen. Het zelfgenezend vermogen wordt daarbij geactiveerd hetgeen weer een positief effect heeft op de genezing van wonden. Steeds meer therapeuten en artsen passen de fysische vasculaire therapie BEMER toe in hun praktijk.

Wundheilung

Door elektromagnetisch overgedragen pulssignalen wordt de pompende beweging van de kleinste bloedvaten gestimuleerd waardoor de doorbloeding weer op een normaal niveau teruggebracht kan worden. De lichaamscellen profiteren van de betere aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en kunnen hun taken in het genezingsproces van de wond beter uitvoeren. Daarnaast komt er door de behandeling extra energie vrij voor lichamelijke en geestelijke prestaties, hetgeen een positief effect heeft op het algemeen welbevinden.

Is uw interesse gewekt na het lezen van deze pagina neem dan contact op voor een
gratis kennismakingsgesprek en een BEMER ervaring.
 Contact.