SLAAPSTOORNISSEN

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Toch hebben vele Nederlanders slaapstoornissen. Ze woelen urenlang in hun bed en wanneer ze dan eindelijk de slaap te pakken hebben, worden ze meestal na korte tijd weer wakker. Een voortdurend slaaptekort zorgt er niet alleen voor dat je humeur wat slechter dan normaal is, maar heeft ook een negatief effect op de gezondheid. Wie zorgen heeft of aan stress lijdt, heeft meestal ook slaapstoornissen.
’s Avonds in bed malen ze door en pas na lange tijd doezelen ze weg. Lang voordat de wekker gaat worden ze al weer wakker. Bijna iedereen heeft er wel eens last van.

Deskundigen spreken pas van een slaapstoornis wanneer aan twee voorwaarden wordt voldaan. Enerzijds dienen mensen gedurende een maand minstens drie maal per week slecht te slapen. Anderzijds zijn mensen overdag nauwelijks meer tot iets in staat en hebben ze te kampen met slapeloosheid ‒ ’s ochtends voelen ze zich uitgeput en geradbraakt. Hierdoor zijn deze mensen overdag vaak geprikkeld en kunnen ze zich slecht concentreren.

Slaapstoornissen

Bemer helpt u bij uw slaapstoornissen met het speciale slaapprogramma.

Slaapstoornissen behandelen
Er bestaan veel remedies tegen slaapstoornissen, maar ze blijken slechts zelden effectief te zijn. Het BEMER-slaapprogramma zorgt ervoor dat patiënten beter in- en doorslapen en ondersteunt zo het lichaam bij zelfhelende en regeneratieve processen. Recente studies hebben aangetoond dat tijdens de nacht het aanwezige bloed in het lichaam herverdeeld wordt. Hierdoor worden tijdens de nachtrust immunologische processen ondersteund. Dit is van groot belang voor de gezondheid van het lichaam.

Is uw interesse gewekt na het lezen van deze pagina neem dan contact op voor een
gratis kennismakingsgesprek en een BEMER ervaring.
 Contact.