Rugklachten

Het nut van fysische vasculaire therapie bij rugklachten

Rugklachten behandelen met de fysische vasculaire therapie BEMER
Rugpijn behoort ook in Nederland al tijden tot de meest voorkomende klachten. Sommige mensen hebben slechts kortstondig last van rugpijn, maar er zijn ook patiënten die te maken hebben met chronische rugklachten. Hoewel er tal van oorzaken zijn, is er vaak sprake van eenzijdige belasting, een foute lichaamshouding en te weinig beweging. Er kan met name door te weinig beweging een serieus probleem ontstaan, aangezien de spieren in dat geval afgebroken worden. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheid van de rug, maar ook voor de bloedsomloop. Een verstoorde doorbloeding (van bijvoorbeeld de spieren) kan op haar beurt weer de oorzaak zijn voor rugklachten.

rugklachten

Hier ziet u hoe het BEMER apparaat gebruikt wordt voor het verhelpen van rugklachten.

De fysische vasculaire therapie BEMER kan mogelijk uitkomst bieden.
In dat geval kan de fysische vasculaire therapie BEMER worden toegepast. Deze therapie maakt gebruik van stimulerende signalen die via elektromagnetische velden het lichaam bereiken. Ze stimuleren de vasomotie zodat de pompende beweging van de kleinste bloedvaten weer op gang komt en de afzonderlijke cellen beter voorzien kunnen worden van voedingsstoffen. Aan ene kant stijgt hierdoor de algemene gezondheid omdat afvalstoffen weer afgevoerd kunnen worden en zowel zuurstof als andere voedingsstoffen de cellen kunnen bereiken. Aan de andere kant zijn ook geneesmiddelen effectiever doordat de werkzame stoffen op de juiste plek terechtkomen.

Is uw interesse gewekt na het lezen van deze pagina neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en een BEMER ervaring. Contact.