Eczeem, stress en meer…

Zelf weet ik precies hoe vervelend eczeem kan zijn.

Ik heb namelijk veertien jaar lang eczeem gehad. Maar ik ben ervan afgekomen. Vooral door bewustwording. Bewustwording houdt ook in dat je weet wat voor invloed voeding heeft op jouw gezondheid. Breng je darmflora weer in optimale staat en het gaat je al snel beter!

Stress

Ik ben erachter gekomen dat onder andere stress de oorzaak was. Die deed zich onder meer voor tijdens een vroegere relatie, die lang niet altijd even liefdevol was. Ik heb op een zeker moment mijn stem verheven en heb voor mezelf gekozen. Dat had ik nog nooit gedaan. Het was een grote les. Een eye-opener.
Stress hoeft niet alleen in de relationele sfeer voor te komen. Het kan voor jou anders liggen, maar zorg ervoor door de juiste beslissingen te nemen dat de stress uit jouw leven verdwijnt.

Angst

Dat was nog niet alles. Ik had last van angstaanvallen. Geen idee waar die vandaan kwamen. Totdat ik besefte dat ik onder andere te veel suiker gebruikte, wat natuurlijk ook een oorzaak had. Tegen die angstaanvallen heb ik nu een natuurlijke remedie… natuurlijk en veilig!

Wie ben ik? 

Ik ben Niek Boot en mensen helpen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb 30 jaar achter de toonbank van een winkel gestaan. Met mijn klanten voerde ik echter lang niet alleen verkoopgesprekken. Het ging ook vaak over heel andere dingen. Persoonlijke zaken. Ik bood een luisterend oor en dat was vaak al genoeg. Zo heb ik allerlei voelsprietjes ontwikkeld. Als er bij iemand iets speelt, voel ik zijn emotie en weet ik al snel waar ik de oorzaak moet zoeken. Daar maak ik,  als gediplomeerd orthomoleculair therapeut, nog steeds dankbaar gebruik van.

Een bordje aan de deur. Zo ben ik goed te vinden.

Het bordje aan de deur.

Dat ik me ooit met gezondheid zou bezighouden, zat er vroeger al in. Als tiener was ik daar al in geïnteresseerd. Ik las er veel boeken over. Later ben ik me vooral gaan verdiepen in voeding en voedingssupplementen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en ben mijn praktijk Wellness2gether begonnen.

Invoelen en analyseren

Ik combineer invoelen met analyseren. Daarmee heb ik al veel cliënten kunnen helpen. Mensen met eczeem, maar ook met andere klachten. Zo heb ik hier een vrouw gehad die werd geplaagd door migraine. Van drie migraineaanvallen in de week is dat inmiddels teruggebracht tot drie in de maand. Mede omdat ze nu zuiverder eet.

Om wat voor probleem het ook gaat, het draait er vaak om dat het evenwicht zoek is. Dan zijn de mensen ontspoord. En ik zet ze weer op de rails.

Gratis kennismakingsgesprekGratis kennismakingsgesprek 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.