Minami Omega 3

MINAMI MorEPA platinum Omega 3 met Vitamine D

MINAMI MorEPA platinum Omega 3

Minami Omega 3 MorEPA PLATINUM   is een hoog gedoseerd visoliesupplement met 1000 mg EPA/DHA (764 mg EPA en 236 mg DHA) per softgelcapsule. EPA/DHA dragen bij tot een normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van minstens 250 mg EPA/DHA. Daarnaast dragen ze bij tot het behoud van normale triglyceridengehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 2 g EPA/DHA (2 softgels/dag) en het behoud van de normale bloeddruk bij een dagelijkse inname van 3 g EPA/DHA (3 softgels/dag).

Goed voor het gezichtsvermogen

DHA is ook goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. MorEPA Platinum is het enige product waarmee deze doseringen gehaald worden met respectievelijk slechts 1, 2 of 3 softgels per dag.

Minami Omega 3 kan:

  • een gezond hart bevorderen
  • gezonde en flexibele gewrichten ondersteunen
  • prenatale gezondheid ondersteunen
  • hersenen en gezichtsvermogen ondersteunen

Ongezonde vetten.

‘Slechte’ vetten kennen we als verzadigde vetzuren. Door hun vorm liggen deze vetten dicht op elkaar gestapeld, waardoor ze in ons lichaam gemakkelijk gaan samenklonteren en als het ware ‘stroperig’ worden. In ons bloedvatenstelsel leiden verzadigde vetten tot het optreden van aderverkalking. Daarnaast zorgen verzadigde vetten er voor dat we snel dikker worden.

Transvetten

De aller slechtste vetten in ons eten zijn de zogenaamde transvetten. Transvetten ontstaan wanneer vetzuren industrieel bereid worden. Denk hierbij aan fastfood en kant-en-klare maaltijden, margarine, koekjes en gebak, patat en alles wat gefrituurd wordt. De meeste transvetten die wij via dit soort ‘slecht eten’ consumeren komen in de natuur niet voor en kunnen daarom door ons lichaam niet (of niet goed) worden afgebroken.

                                                          Gezonde vetten.

Minami Omega 3 Deze bevat tevens 25 microgram vitamine D

Minami Omega 3 uit vette vis

Onverzadigde (goede) vetzuren liggen dankzij hun vorm losser van elkaar   waardoor ze minder makkelijk met elkaar verkleven. Onverzadigde vetten zijn daarom vloeibaarder en niet schadelijk voor ons lichaam. Van alle onverzadigde vetzuren is Omega-3 het vet met de meest gezonde werking op ons lichaam. Omega-3 vetzuren zijn goed voor ons omdat ze de werking van ons immuunsysteem ondersteunen, ontstekingsprocessen tegengaan, de kans op depressie en psychoses verminderen en omdat ze de kans op een hartaanval aanzienlijk verminderen.

De verhouding is belangrijk.

De ideale verhouding van Omega-6 tot Omega-3 is 4 : 1. Waarschijnlijk ligt deze verhouding bij mensen die niet twee maal per week vis eten eerder rond de 20 : 1. Dit zou één van de oorzaken kunnen zijn van de gezondheidsproblemen waarmee we te kampen hebben.

Interesse Minami Omega 3 ? Vraag er naar tijdens een consult!          Website van de producent.