HERNIA

Fysische vasculaire therapie BEMER na een hernia

De fysische vasculaire therapie BEMER is een uitstekend alomvattend concept voor de complementaire behandeling van een hernia. Het klinische effect van deze therapie is in meerdere wetenschappelijke artikelen en observatiestudies aangetoond.

Therapie bij een hernia
Met de innovatieve fysische vasculaire therapie BEMER is het voor het eerst mogelijk om de belangrijkste aansturingsmechanismen te stimuleren wanneer de microcirculatie verstoord is. De meest recente inzichten op het reguleringsgebied van de doorbloeding van weefsel, zenuwen en humorale componenten lijken voor het eerst een veelbelovende methode te bieden om ook de beperkte of verstoorde doorbloeding van de organen te stimuleren. Tijdens de fysische therapie wordt een pulserend signaal door het lichaam verstuurd dat gebaseerd is op het bioritme van de patiënt.

BEMER activeert het zelfgenezend vermogen van uw lichaam

Genezingsproces na een hernia
Om te herstellen van een hernia is het absoluut noodzakelijk dat de toevoer van voldoende zuurstof en voedingsstoffen naar het aangetaste weefsel weer hersteld wordt. Uiteraard dient daarnaast de eventuele pijn bestreden worden. 

Hoe werkt de fysische vasculaire therapie BEMER bij een hernia?
De fysische vasculaire therapie BEMER is een moderne complementaire wijze om een hernia te behandelen. BEMER verbetert de doorbloeding en ondersteunt de lichaamseigen herstelmechanismen en zelfgenezende eigenschappen. Door jarenlang wetenschappelijk onderzoek hebben experts veel kennis opgedaan op het gebied van het menselijk bioritme. De verstoorde of beperkte microcirculatie wordt door middel van de fysische vasculaire therapie BEMER op effectieve wijze gestimuleerd. De meest doeltreffende en onderzochte fysische behandelwijze binnen de preventieve en complementaire geneeskunde stimuleert de pompende beweging van de kleinste bloedvaten door middel van elektromagnetische signalen. Hierdoor verbetert de doorbloeding in het betreffende gebied, worden lichaamscellen beter voorzien van voedingsstoffen en wordt de pijn bestreden.

Is uw interesse gewekt na het lezen van deze pagina neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en een BEMER ervaring. Contact.