WIN CoQ10™

WIN CoQ10 header upload-2Coënzym Q10 is essentieel voor de energiehuishouding in ons lichaam. Het is een vitamine-achtige stof die in alle lichaamscellen voorkomt en wel in de zogenaamde mitochondria, de ‘energiefabriekjes’ van onze cellen. Zonder Q10 kunnen de cellen niet functioneren. Organen zoals het hart, de hersenen, de lever, de nieren en de alvleesklier verbruiken veel energie en hebben daarom een grote behoefte aan Q10. Het coënzym Q10 is tevens een zeer sterke antioxidant.

Wat is een anti-oxidant en wat is oxidatieve stress?
Wanneer het lichaam voedsel omzet in energie worden er als bijproduct vrije radicalen gevormd. Dit zijn atomen of moleculen die gemakkelijk een (ongewenste) verbinding aangaan met gezonde cellen en daardoor de werking van deze gezonde cellen verstoren. De vrije radicalen belemmeren zo een gezonde stofwisseling, versnellen het natuurlijke verouderingsproces en dragen bij aan de degeneratieve processen die onze weefsels aantasten. Te veel eten, (te) zware inspanning en stress zetten het lichaam aan tot de vorming van extra vrije radicalen. Als gevolg van roken, medicijn- en alcoholgebruik, luchtvervuiling en ultraviolette straling kunnen vrije radicalen ook van buitenaf het lichaam binnendringen. Anti-oxidanten kunnen vrije radicalen neutraliseren en zo de aantasting van weefsels afremmen en het lichamelijke verouderingsproces vertragen. We spreken van oxidatieve stress wanneer er in ons lichaam méér vrije radicalen worden gevormd dan de in het lichaam aanwezige anti-oxidanten kunnen neutraliseren. 

Wanneer hebben we extra Coënzym Q10 nodig?
Tekorten aan Q10 kunnen ontstaan door onvolwaardige voeding of door ziekte en condities die de lichaamseigen productie en de opname via de voeding in de weg staan: hart- en vaatziekten, fybromyalgie, Parkinson, ziekten van het tandvlees, stress, overgewicht of medicijngebruik.

WIN CoQ10 header uploadWIN CoQ10™ is een voedingssupplement dat ubiquinol bevat, de gereduceerde vorm van co-enzym Q10. Hiervan is aangetoond dat het helpt bij het verlagen van de bloeddruk, de gezondheid van het hart bevordert en neurologische functies ondersteunt. WIN CoQ10 is gebaseerd op WIN-CFT, een kristalvrije technologie die de oplosbaarheid en de absorptie van CoQ10 in het lichaam bevordert. CoQ10 is een onmisbaar bestanddeel van de energiestofwisseling op celniveau. Dit product bevat tevens de anti-oxidant alfa-liponzuur (ALZ).Q10 container

WIN CoQ10™ kan:

  • De energieproductie ondersteunen
  • De gezondheid van het hart bevorderen
  • Schade door vrije radicalen voorkomen
  • Beschermen tegen oxiderende stress
  • Een normale bloeddruk behouden
  • De bloeddruk en de bloedsomloop reguleren
  • Het immuunsysteem stimuleren
  • Cognitieve prestaties en zenuwfuncties ondersteunen
  • De gezondheid van periodontaal weefsel, spieren en botten bevorderen.

 Interesse in dit product? Vraag er naar tijdens een consult!

CoQ10™ is goedgekeurd en geregistreerd.

CoQ10™ is goedgekeurd en geregistreerd.