Bewustwording

Schadelijke voedingsstoffenJe huid brandt of jeukt door schadelijke voedingsstoffen. Of je bent kortademig. Te zwaar. Hypernerveus. Wat het probleem ook is, de oorzaak zit meestal in de geest. Ja bewustwording is een hele klus want je emoties moffel je weg, maar ze zoeken toch een uitgang. Maar je besluit ook zelf om een zak Marsjes tot op de bodem leeg te eten, per dag een pakje sigaretten weg te roken of elke avond drie glazen whisky te drinken.

Dat gaat zich vroeg of laat wreken

Onderliggende oorzaakNu kunnen we natuurlijk de uiterlijke vorm aanpakken – de eczeem, allergie of andere aandoening – maar als we niet naar het onderliggende probleem zoeken, komen dezelfde fysieke ongemakken weer om de hoek kijken. Als je dieper graaft, krijg je  de oorzaak te pakken. Dan komt die bewustwording.

Waar wringt de schoen?

De hele mensAls je voor een consult bij me aanschuift, ga ik je eerst een aantal vragen stellen. Want ik wil een zo compleet mogelijk beeld van je hebben en er zo achter komen waar de schoen precies wringt. Ik kijk dus niet alleen naar het probleem, maar naar de hele mens. Ik help je om je bewust te worden waar je probleem vandaan komt.

We werken aan bewustwording in je voedingspatroon 

De kans is groot dat je besluit in je leven iets te veranderen. Misschien wil je je emoties meer toelaten of er anders mee omgaan. Omdat dat beter is voor je gezondheid.

Maar voeding speelt ook een rol

De benodigde vitaminen halen we uit groenten en fruit

Ochtend of middag.. dit kan elke dag!

Ik knobbel  uit of je wel genoeg vitaminen binnenkrijgt. Dat kan ik exact uitrekenen aan de hand van een overzichtelijk computerprogramma, dat ik zelf heb opgezet. Ik laat het je zien en leg je uit wat zich in je lichaam afspeelt. Zo krijg je inzicht in je eigen leef- en voedingspatroon. En ik reik  je de middelen aan om meer in balans te komen.

Gratis kennismakingsgesprekGratis kennismakingsgesprek 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.