Maag- en darmklachten

Maag- en darmproblemenMaag- en darmklachten

Als je maag- en darmklachten hebt kunnen deze je leven behoorlijk verzieken.  Er kunnen verschillende ongemakken uit voorkomen. Astma bijvoorbeeld. Maar vooral eczeem. Rode, schilferige plekken op je huid. Een branderig gevoel. Tergende jeuk. En krabben maakt het alleen maar erger. Dan loop je kans op een infectie.

 

Je wilt gezond door het leven. Maar hoe?  

Dit is het Logo van Wellness2getherNatuurlijk wil je van die ongemakken af. Je wilt gezond door het leven.
Maar kan dat?  Ja, dat kan.

Ik ben Niek Boot en met mijn bedrijf Wellness2gether kan ik je helpen. 

We sporen eerst de oorzaak op 

Met een positieve instelling zetten we de puzzel in elkaar.Elk probleem komt ergens vandaan. Dat geldt ook voor fysieke ongemakken als eczeem, allergische reacties en huidaandoeningen. Belangrijk is het daarom om de oorzaak boven water te halen. Die zit vaak niet alleen in het lichaam, maar ook in de geest. Onverwerkte emoties. Of stress.

Zodra je weet wat de oorzaak van je maag- en darmklachten zijn, kun je daar zelf iets aan doen. Dan maak je het mogelijk dat je van je ongemakken af komt.

Je lichaam moet een handje worden geholpen

De emoties die je hebt weggestopt, zoeken een andere uitweg. Zo ontstaat dan bijvoorbeeld eczeem.  Je lichaam moet daarom een handje worden geholpen. Dat moet terug naar zijn natuurlijke staat.

Gediplomeerd orthomoleculair therapeutAls gediplomeerd orthomoleculair therapeut ben ik daar helemaal in thuis. Ik geef je op maat gesneden voedingsadviezen. Daarnaast schrijf ik je eventueel voedingssupplementen voor. Het zelfherstellende vermogen van je lichaam wordt op die manier gestimuleerd.

Zo komen je lichaam èn je leven weer in balans.

Gratis kennismakingsgesprekGratis kennismakingsgesprek 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.